Vi hjelper deg med digitale medier.

Det er en jungel der ute, og vi vet at det kan være mye å sette seg inn i for å lykkes med digital markedsføring. Vi skaper målbare resultater, og skreddersyr kostnadseffektive løsninger basert på deres behov. 

Innholdsproduksjon.

Vi elsker kreativt innhold! Derfor har vi samlet fotografer og grafiske designere til å jobbe for dere. Vi er entusiastiske og motiverte for skape kreativt innhold for deres sider på sosiale medier.

 

Vi produserer det meste av innhold til deres bedrift. Fra grafisk design av brosjyrer og logoer, til fotografi og video. Ta kontakt så hjelper vi deg.

Annonsering.

Ønsker du å annonsere for din bedrift i sosiale medier? Vi hjelper deg å nå ut til riktig publikum, på riktig måte. Vi er med fra idemyldring til rapportering. Sammen jobber vi med å finne de rette målgruppene. 

Vi hjelper dere å gjennomføre A/B tester, og forstå hva som fungerer og ikke. Sammen analyserer vi statistikken, for å se hvor det ligger forbedringspotensiale til neste kampanje. 

Digital markedsfører.

Ikke alle har en stor markedsavdeling i hus. Lei din egen digitale markedsfører av oss. En av våre digitale markedsførere sitter gjerne hos dere, en eller flere dager i uken og jobber dedikert med din bedrift.

Vi skreddersyr en løsning for dere

Workshop og kurs.

Har dere et ønske om å lære mer, eller styrke kunnskapen i hus? Vi arrangerer kurs og workshops på forespørsel, slik at vi sammen kan vi løfte deres bedrift til neste nivå innen sosiale medier.

Ta kontakt for pris

Etablering i sosiale medier.

Vi etablerer profiler på sosiale medier som Facebook, Instagram, Snapchat og LinkedIn. Vi hjelper dere med å velge de riktige kanalene, oppsett av de riktige verktøyene og utnytte de visuelle mulighetene. Slik kan dere øke synlighet og enkelt gjennomføre kampanjer. 

Nettsider og tracking (sporing).

Vi designer og setter opp det meste av nettsider og engasjerende landingssider. Vi setter opp sporings pixel slik at vi kan følge kunden fra deres nettsider og tilbake til Facebook. Sammen øker vi konverteringen av nye kunder gjennom sosiale medier.

Rapportering.

Nysgjerrig på hvem som faktisk følger dere? For å kunne drive gode kampanjer i sosiale medier er det viktig med god innsikt.

Vi hjelper dere med å forstå statistikken og leverer oversiktlige rapporter av din bedrifts resultater. 

Drift av sosiale kanaler.

Drift og vedlikehold av de sosiale kanalene tar mye tid! Vi leverer full drift og overvåking, slik at dere kan bruke tiden på andre ting. La oss fortelle deres historie på best mulig måte.

 
 
 
 
 
 
 
 

Les siste nytt fra Facefirst

Nyheter | 16. mai 2017

Flere bedrifter har fått øynene opp for bruk av video i sin digitale markedsføring, og vi ser stadig flere videoer på Facebook.

Vi var på Elbit 2017 på oppdrag fra Logitech og JayBird. 

Nyheter | 16. mai 2017

Vi har flyttet til Brenneriveien 5, Oslo

Nyheter | 16. mai 2017

Kontakt oss

Roe Nerem - Leder

971 74 448

roe.nerem@gmail.com

Odd Audun Ringe - Skolesjef

40 00 44 18

Postboks 24 Mosserød

3226 Sandefjord

Hvor ligger vi?

Sandefjord Flyklubb

På flyklubben i Sandefjord er du hjertelig velkommen. Vi strekker oss både høyt og langt for at du skal trives og utvikles som flyger.

ⓒ Sandefjord Flyklubb 2017

  • Facebook
  • Instagram